Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

HDR funkar ej på min nya 4K-skärm!

  • Insänt av: lamb_of_god

Tja Gamereactor,

Jag har ett problem. Jag har inhandlat en Samsung KS8005-skärm här om dagen och är jättenöjd. Problemet är att när jag ska aktivera HDR på min PS4 så får jag meddelandet att min TV inte har stöd för HDR även fast den har det. Jag valde TV:n just för att den har HDR stöd. Är detta mjukvarufel på min konsol eller är det något annat jag har missat?

Svar

Du måste gå in i inställningarna på din TV och manuellt aktivera HDR på respektive HDMI-port. När du har gjorde det kommer din konsol även reagera på att HDR ska fungera.

Grattis till ett bra köp annars.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev