Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Kommer Dead Rising 4 till Playstation 4?

Hejsan

Vet att dead Rising 4 är exklusivt till xbox1 i 12 månader och att det där efter kan släppas till ps4 men jag har skannat Google och hittar inga bekräftelser på att det kommer göra det. Går i tankarna på att köpa en Xbox One bara för att spela det då jag tycker spelen är genuint roliga vilket många spel idag inte har lyckats åstadkomma för mig iallafall.

Min fråga är kommer de att släppa Dead Rising 4 till PS4 så som de släppte Rise of the Tomb Raider till PS4 efter elva månader, till jul må tro?

Tack på förhand!

Svar

De har, mig veterligen, inte gått ut med något annat än just det du säger, att det är tidsexklusivt ett år. Chanserna är alltså goda att det kommer till Playstation 4 i slutet av året.

Däremot finns det fler goda anledningar att köpa en Xbox One så det är ju inte världens sämsta idé oavsett.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev