Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Nyhetsfilter här på siten, möjligt?

  • Insänt av: kottjavel

Tjena! Jag har varit daglig besökare på er sköna sida sedan dag ett. Känner dock nu att det blivit lite väl mycket film-/serienyheter som jag personligen är helt ointresserad av och sålunda kör slalom mellan för att hitta de spelnyheter som jag ju egentligen är här för.Ett förslag är att helt enkelt lägga till en funktion för att filtrera vilka nyheter som visas i nyhetsflödet. Kolla t ex in feber.se, funkar grymt bra där! I övrigt, tack för att ni är en stor och härlig del av mitt liv! :)

Svar

Vi ska kika på det. Tack för ditt brev.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev