Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Är min Samsung KS8005 deffekt?

  • Insänt av: lamb_of_god

Jag upplever något fel med min nya samsung KS8005. Vad jag än gör så upplever jag en suddig effekt runt kanterna på tvn när jag rör kameran runt i alla spel jag provat. Det är inget som ska vara normalt och hur jag än gör så går det inte att lösa. Jo det går att lösa men då får jag en äcklig judder effekt som är nästan värre att se på. I mitten av skärmen flyter allt på fint men det är just kanterna som är problemet. Jag har testat att återställa tvn ett antal gånger och har ställt om bild inställningar hela veckan utan resultat och game mode gör inget för att förbättra saken. Vad gör jag för fel?

Svar

Med risk för att låta som den där personen som 6948 bevisligen avskyr, skulle jag vilja påstå att din panel är defekt. Ja. Jag skulle nyttja garantin om jag var du.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev