Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Petter, viktig TV-fråga till dig?

  • Insänt av: w00tSymfo

Hej, jag har haft ögonen på LG OLED65B6V ända sen jag läste om den här på GR. Nu är det så att jag får tillbaks bra med pengar på skatten och funderar nu på om jag ska slå till nu snart, eller avvakta tills hösten då en eventuell (prissänkning) kanske kommer till denna modell? kanske t.o.m en ny bättre TV? vad tror/tycker du? :)

Svar

Det går ju alltid att "vänta på bättre teknik". I teorin kan man ju då vänta för evigt. B6 är en otrolig, otrolig TV som jag tycker att du ska slå till på, direkt.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev