Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Ingen Shadow Warrior 2-recension?

  • Insänt av: friscus

Varför har ni inte recenserat shadow warrior 2 som släpptes till pc i oktober förra året? Shadow warrior 2 ska släppas till ps4 och xbox one i april eller maj 2017 enligt en sida på nätet men kan släppas lite senare med tror jag. Ni har inte spelet ens i er kommande spel lista? Sett youtube videos på shadow warrior 2 och det ser helt fantastiskt ut. Inte tror jag då att detta spel har gått under er spel radar, konstigt vore det isåfall.

Svar

Det föll mellan stolarna då vi aldrig fick recensionsversionen hitskickad och då hösten redan är proppad med stekheta storspel som alla ska recenseras.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev