Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Dark Souls fortsättning i andra former?

  • Insänt av: robthedog

Tja! Dark Souls har ju en story som fängslat väldigt många och som inspirerat mängder av teorier och grupper som fokuserar på att studera den och försöka lösa gåtorna i världen som spelen utspelar sig i. Men nu är ju spelen troligtvis avslutade och lämnade oss med mängder av historia som man ju vill få se helheten av. Så till frågan då. Tror ni att där finns nån framtid för Dark Souls med en officiell serietidning, tv-serie eller fortsättning av nått annat slag? Film tror jag personligen är opassande för just denna form av story.

Svar

Supersvårt att spekulera i. Jag tror att From satsar på nästa spelserie, som de jobbar med just nu. Och lägger alla resurser där.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev