Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Bildkalibrering 4K-TV

Hej har precis beställt mig en samsung ks8005 och tänkte på de där med bildkalibreringen. Bor i Arvika, Värmland och har riktigt långt till närmsta kalibreringsställe vad jag vet så tänkte köpa en sån Joe Kane DVE HD Basics Blu-ray. Funkar den ok för ändamålet eller är de rent lurendrejeri?

Svar

Det finns såklart en ordentligt fläskig anledning till varför det tar hundratals timmar plus kostsam/tidskrävande certifiering/utbildning för att kunna kalibrera bra. Att göra det själv utan erfarenhet - är meningslöst (enligt mig).

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev