Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Mycket att bevisa på årets E3-mässa?

  • Insänt av: robthedog

Är det bara jag eller känns det som att både Nintendo och Microsoft har ett E3 i år där de har mycket att bevisa? Microsoft behöver visa att de fortfarande är relevanta , satsar på spel och att Scorpio är ett must. Medans Nintendo behöver visa att Switch kommer leverera spel och funktioner som gör att deras momentum håller i sig tills Mario släpps. Känns bara som att Sony är i en rätt trygg och självsäker sits där de ända sen ps4 lanserades verkar ha lärt sig exakt hur de ska "vinna" varje E3 konferens.

Svar

Jag tycker nog inte att någon av dem har något att bevisa. Men det ska bli skoj att se Metroid till Switch samt Scorpio.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev