Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Värt att kalibrera TV? (Petter)

  • Insänt av: PV4

Har köpt en LG 65UH605V. En relativt billig tv (10k) som i sina bästa stunder levererar en grym bild men samtidigt i sina sämsta stunder är bedrövlig. 65" som när det är starka färger ibland får hakan att droppa men under ljusa partier (men inte alltid) är något så överjäkligt kornig så jag i princip alltid går in i bildinställningarna och modifierar.

Är detta något som en bildkalibrering kan lösa eller får man leva med det när man snålat? Bör tilläggas att ekonomin tillät inte större utrymme när min plasma lade av, som f.ö gav en betydligt mjukare bild. Känns sisådär att lägga ut 20% ytterligare kosing på en kalibrering om det inte ger samma effekt tillbaka. Vad tycker tv-gurun?

Svar

Jättesvårt att säga, det måste du såklart avgöra själv men jag skulle nog inte lägga 2000 kronor på att kalibrera en budget-TV, nej.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev