Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Ang. Problem med Xbox One X och säkerhet?

På Gamestoppersonalen (även butikschefen) lät det som att det hade att göra med nån ny typ av vätska i konsolen som ev kunde vara brandfarlig. Detta problem har tydligen gjort att den inte gått igenom säkerhetstesterna i USA än. Hört något om detta?

Svar

Anledningen till att det inte går att boka Xbox One X ordentligt ännu (även om vissa sidor såklart tillåter det) är att konsolen inte är godkänd av av FCC (Federal Communications Commission). Om det rör sig om den nya kylningen specifikt eller något annat låter jag dock vara osagt.

Det i sig är inget alarmerande, saker och ting måste godkännas innan de levereras till slutkonsument och Xbox One X kommer med all sannolikhet gå att förboka inom kort.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev