Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Tips på bra TV från herr Hegevall, tack!

  • Insänt av: Talo

Hej! Denna fråga riktar sig framförallt till Petter. Har läst en del i brevlådan men blir nog egentligen mer förvirrad ju mer jag läser därav ställer jag frågan direkt och hoppas ni har lust att hjälpa mig. Söker just nu en bra tv och skulle väl gärna vilja veta vad ni rekommenderar i prisklassen runt 15000-2000. Rent användarmässigt blir det en del sport, spel och givetvis film. Dvs lite av varje. Funderar även på storlek, kommer sitta på ett avstånd om ca 2,5m från skärmen och funderar på om 60 eller 65 är bäst? Slutligen, anser ni Sonos soundbar vara värd priset eller skall man ist satsa på en billigare från tex Samsung?

Svar

Köp en Philips Fidelio B5-soundbar samt en 65PUS7601 på 65".

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev