Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Dags att be Guns om ursäkt!

  • Insänt av: morbid

Efter att ha sett en helt grym marathon spelning med Guns n roses igår så tror jag nog att Petter är skyldig bandet och alla deras fans en ursäkt för påhoppet när Sverige spelningen och turnén blev känd. Konserten var grym och Axl, Slash, Duff och hela gänget var på topp med mer energi än jag vågat hoppats på. Har sett att recensenterna håller med både mig och vännerna jag var där med.... så hoppas du kan erkänna att du hade fel om Guns Petter. 55 000 tusen pers på ett utsålt friends talar sitt tydliga språk.

Svar

Fast... Min poäng var att jag har svårt att se varför man skulle vilja betala dyra pengar för att se trötta återföreningar av band (inte minst Guns där medlemmarna hatar varandra innerligt och faktiskt ENBART gör detta för pengarna) som var bra för 20+ år sedan, och det står jag fortfarande för. Därmed kommer det inte att komma någon ursäkt från mitt håll. Och att de skulle sälja slut på alla biljetter kunde vem som helst räkna ut på förhand.

Tack för ditt brev!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev