Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Svenska priset på SNES Mini är äckligt

  • Insänt av: Zell_86

Hej. Jag pratade med Nintendo idag och ifrågasatte det svenska priset hos återförsäljare på 1500kr jämfört med 69,99£ 79,99€ I Europa. Han ville/fick inte ge ett svar om vilka priser dom får in och säljer dem till återförsäljare för och började prata om moms och kemikalieskatten. När jag ifrågasatte detta då priset är nästan det dubbla så började han prata om tillgång och efterfrågan.

Efter mycket diskussion så uppfattade jag det som att dom tar ett högre pris för att dom kan. Så frågan är då. Är det okej att svenska Nintendo ska ta ett högre pris och gör vinst för att efterfrågan är hög? Det känns som en tråkig utveckling då vi redan betala så mycket skatter här i Sverige. Tack för en grym sida!

Svar

Hm, det låter inte alls roligt. Ska kika närmare på detta när jag återvänder från min semester.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev