Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Tänker ni bojkotta Snes Mini?

  • Insänt av: krixxx

Om priset blir 1499 på Snes Mini. Tycker ni inte det är orimligt?

Svar

Trots att priset är dubbelt så högt som Nes Mini så tänker åtminstone inte jag bojkotta konsolen. Konsolen kostar säkert några kronor att tillverka, men jag vill ändå inte påstå att priset är farligt, särskilt med tanke på vilka fantastiska speltitlar som inkluderas i paketet. Ett av dessa är det underbara Earthbound som i stort sett är omöjligt att finna idag och rankas också som ett av de dyraste spelen till Super Nintendo. Bara det är värt sitt pris, i mitt tycke.

1499 kronor och du har otroligt många timmar med underhållning framför dig. Tack för ditt brev!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev