Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Nintendo fans mer chill eller vad tycker ni?

  • Insänt av: robthedog

I många nyheter och bloggar här på siten så kan man läsa riktigt sjuka saker från sony eller xbox fans riktade åt andra lägret som om de av nån anledning ligger i en hundraårig fejd med varandra och inte kan låta bli att hävda sig vid varje möjlighet oavsett vad det gäller. Men man märker inte alls samma aktivitet när det kommer till Nintendo. Det är lite som att dessa starkt troende inte bryr sig om Nintendos existens. Som att nintendo rör sig lite fritt på fältet utan större risk att bli beskjuten då båda sidor accepterar eller ignorerar deras existens. Samtidigt ser man sällan Nintendo fansen snacka skit om ps/xbox. Är de bara mer ok med sin tillvaro?

Svar

Ja, det verkar så.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev