Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Handbroms till Thrustmaster, Petter?

  • Insänt av: Jonkas

Hej Petter! Jag har med tiden blivit riktigt bilintresserad i spelvärlden. Älskar Dirt Rally och Dirt 4. Började med att köpa en Logitech G29 men har nu bytt till Thrustmaster T300RS med T3PA-PRO och TH8A Shifter. Men vad jag saknar nu är ju en handbroms! Har luskat runt på nätet och hittar mest bara hemmabyggen med diverse lösningar. Finns det någon färdig vettig lösning till min uppsättning? Vill passa på att berömma din blogg som känns personlig och genuin, den sticker ut!

Svar

Hej Jonkas, tack för brev och beröm. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig då jag inte känner till någon handbroms till din rigg. Köp Fanatecs grejor istället. Bäst!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev