Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

"Välj alla bilder med". Vafalls?

Stötte nyss på ett märkligt typ av anti-bot filter när jag skulle posta en kommentar, som faktiskt var redigt svårt att ta sig igenom. Jag försökte fem gånger innan jag lyckades. Ett gäng bilder visas, och det gick ut på att markera alla bilder som innehöll en viss sak. Är det här något ni har infört, eller är det min webbläsare som tappar greppet?

Svar

Detta är något som stoppats in på siten medan jag var på semester. Jag har under morgonen suttit och kikat lite närmare på systemet och håller med dig om att det gör användarvänligheten på siten sämre. Ska se om vi inte kan förändra detta och göra det "smidigare" för er. Tack för din feedback.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev