Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Projektor och Playstation 4. Vad köpa?

  • Insänt av: MrMaclean

Hej, tänkte för första gången skrapa ihop till en projektor, funderar på en sån här http://www.ljudochbild.se/test/hemmabio/4k-projektorer/epson-eh-tw9300 Min fråga är: Funkar det att köra blu-ray genom sin ps4:a då eller måste man skaffa sig en bättre blu-ray spelare?

Svar

Köp inte den där. För 30 000 kronor bör du satsat på kombotekniken Lcos/Dila som ger mycket mer behagligt filmisk bild. Köp en JVC istället.

https://www.hembiobutiken.se/produkter/projektorer/d-ila/251690-jvc-dla-x5500/

Och ja, du klarar dig absolut med din PS4 som BD-spelare.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev