Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Varför ingen remake på Moonstone?

  • Insänt av: ElakaRune

Hallå GR! Ja, varför görs det ingen remake på den gamla klassikern Moonstone? Där kan vi snacka om episka fighter! Minns hur grymt fränt jag tyckte det var som liten och skulle väldigt gärna få uppleva det igen. Spelade ni på redaktionen Moonstone?

Smakprov för dem som missat det:
https://www.youtube.com/watch?v=y1lbCWqiqyk

Vänligen /Tobbe

Svar

Jag lirade det aldrig men antar att anledningen till varför ingen bemödar sig att göra en nyversion är eftersom spelet i sig är relativt okänt?

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev