Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Tips på budget-TV. Är denna bra?

  • Insänt av: ErikLa

Hej! Letar efter en ny TV inom prisklassen 6000-7000 kr. Ska användas mestadels till spel där det är viktigt med låg input lag. Hittade denna som såg intressant ut:

https://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/UE55MU6105XXC/samsung-55-4k-uhd-smart-tv-ue55mu6105

Vad tycks? Har ni kanske något bättre alternativ?

Svar

Den har vi ej testat, tyvärr. Men se bara till så att det inte är en 50Hz-TV, Samsung säljer en del sådana (still) i budgetklassen och det vill du verkligen inte ha. Kör hårt och ha en trevlig helg.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev