Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Klipsch R-15PM, bör jag köpa dem?

  • Insänt av: samskogan

Hej! Jag kikar runt lite på jakt efter ett prisvärt och stiligt 2.1-ljudsystem för vardagligt bruk men primärt för TV och spel. Hittade Klipsch R-15PM och tycker de verkar väldigt intressanta, speciellt eftersom man slipper inhandla eventuell förstärkare/reciever. Någon med erfarenhet av detta system? (Sub inhandlas separat vilket var tanken). Kanske kan ni rekommendera något annat?

Svar

Det är en ljuvlig, ljuvlig högtalare. Helt klart.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev