Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Hemsk, hemsk reklam på siten (del 2)

  • Insänt av: Cynt3r

Hej Petter. Nu har det gått nästan 5 månader sen jag skrev mitt brev till er om hur reklamen avbryter musiken jag lyssnar på. Jag har även under denna tid sett att fler råkat ut för detta. Jag skriver för att berätta att problemet 5 månader senare är detsamma, om inte värre. Jag brukade läsa GR under mina 30min långa tunnelbane-resor medan jag lyssnade på musik. Detta har jag tyvärr slutat med då ett klick på en nyhet kan innebära att musiken avbryts och jag måste växla mellan appar.

Jag rekommenderar dig att testa hur upplevelsen är i mobilt läge medan du lyssnar på musik. Jag sitter just nu på tunnelbanan för att försöka få detta problem åtgärdat, då GR är en del av min vardag. Under den korta tid jag besökt GR för att skriva detta brev har musiken avbrutits 3 gånger. Tack på förhand och ber om ursäkt för det slarvigt skrivna brevet, är trött och frustrerad. Ha en trevlig kväll.

Svar

Hej Cynt3r och tack för ditt brev. Detta låter sjukt irriterande och jag vidarebefordrar givetvis detta till våra ägare som är de enda som kan åtgärda detta.

Tillagt: Vår danska annonschef meddelar att detta har med Iphone att göra, specifikt, och att vi arbetat länge på en lösning men kräver Apples hjälp för att fixa problemet. På så sätt verkar det ju som om detta bekymmer kommer att kvarstå. Tyvärr.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev