Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Vad sker med Nintendo Switch egentligen?

  • Insänt av: snot

Hej! Jag köpte mitt switch för att kunna spela något när jag är på resande fot. Vi har fått Zelda och snart kommer Mario ut. Men vad händer efter det? Jag har sett på en lista med kommande spelsläpp och det enda jag ser är en drös med skräp. 5-6 år gamla spel (world of goo, skyrim) om portas, massa pixel och indie relaterat nonsense som redan finns ute till IOS och android. Vad är det som händer med Nintendo egentligen? Switch verkar hamna i samma fälla som Wii U, knapt några 1st party spel och tredjepartsutvecklare som sviker konsolen.

GR, har ni glädjande nyheter angående detta?

Svar

Nog känns det väldigt klent med spel till konsolen alltid, men förhoppningsvis har Nintendo nu satsat (internt) brutalhårt när de nu sett att maskinen säljer som schmör. På Gamescom lär vi få se massa mer nya Switch-spel.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev