Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Kan inte Svenska GR göra en podcast?

  • Insänt av: Carnivora

Hallå GR. Vore det inte en kul grej om det Svenska GR-teamet gjorde en Podcast, och la upp ett avsnitt varje vecka/varannan vecka, där ni diskuterade saker som Nyheter i spelvärlden, Nyligen släppta spel, saker som läggs upp här på siten, etc. Själv brukar jag lyssna på podcasts relaterade till spelvärlden väldigt ofta, men inga Svenska. Hade varit kul om ni gjorde en.

Förstår självklart att det är en del tid som skulle krävas av er, men en timme varje fredag innan ni går hem för helgen? Sedan är GR teamet i Sverige ganska stort, men om Petter och Jonas agerade värdar, och ni sedan skiftade "gäst" varje avsnitt borde väl det bli bra. Tycker det hade varit kul att höra en mer avslappnad diskussion kring spelvärlden, och inte bara artiklar och blogg-inlägg (Dessa är självklart bra de med, men inte lika avslappnade som en diskussion). Hade också varit kul med att höra alla andra redaktions-medlemmars åsikter på olika saker, särskilt från de som inte är så aktiva i bloggandet. Bara ett förslag så klart, ha en bra dag och trevlig vecka.

Svar

Vi har länge velat göra en svensk podcast men av olika orsaker har det bara inte blivit av. Men viljan finnes, lita på det.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev