Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Dolph Lundgren ska vara med i Creed 2!

  • Insänt av: AjaxWarrior

http://screenrant.com/creed-2-dolph-lundgren-drago-workout/

Vad tänker Petter om detta? Bu eller bä? Själv kan jag inte vänta på Ivan Dragos comeback.

Svar

Petter har sett Rocky IV flera gånger om dagen här på redaktionen sedan det började ryktas om att Dolphen skulle vara med i Creed 2. Alla frågor vi ställer svaras nu med: "I defeat all man. Soon I defeat real champion."

Exakt vad det betyder är öppet för tolkning, men jag gissar på att det är bra. Dolph är kung.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev