Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Har Gamereactor ett kontor?

  • Insänt av: HerrB

Går ni (endast Petter och Mäki kanske?) iväg till något kontor i Östersund om morgnarna? Eller går det att sköta det 100% digitalt numer? Finns det bilder på detta eventuella kontor isåfall?

Svar

Vi har inte längre en fysisk "redaktion", nej. Det hade vi enbart när vi fortfarande pysslade med papperstidningen och då behövde sitta på samma ställe, i samma lokal. Men vi har "kontor". Idag sitter vi på olika platser, vissa hyr kontorsplats, andra sitter i sina hemmakontor. Tack för ditt brev!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev