Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Fotostöld: Petter och Gabe Newell

  • Insänt av: Theinen

Hey Gamereactor,

Jag surfande runt och läste om Gabe Newell när jag kommer över den här lätt suspekta hemsidan: http://notjustrich.com/gabe-newell-net-worth-wiki-success-story/

De använder den gamla bilden på Petter och Gaben (utan lov, antar jag) på ett sätt som antyder att Petter är Newells son, vilket känns väldigt oärligt. Nog för att sidan inte verkar särskilt välbesökt, men jag vill ändå upplysa Petter om den.

Vill även passa på att tacka er för all högkvalitativ läsning genom åren, jag plockade först upp numret om E3 2004 och har hängt kvar på sidan sen dess, tack för det!

Svar

Hahaha, kung. Det var en trevlig vecka det där5, tillsammans med Gabe. Bilden får de mer än gärna låna.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev