GR STREAMING
Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Petter, projektor vs TV - vad säger du?

  • Insänt av: Warhawk

Hej! undrar om en projektor slår en tv idag? Om man saknar tillgång till riktigt mörkt och bra biorum utan mer "standard" vardagsrum. Sen känns det som att 4k projektor är så ofantligt dyrt jämfört med 4k tv? Skulle gärna vilja höras Petters åsikt. :)

Svar

Bio hemma börjar vid 100 tum. Som jag alltid sagt. Det går inte ens att jämföra filmupplevelsen mellan 65-tums-TV och en projektor + duk på 100+ tum. Går inte ens att jämföra.

Dyrt är det, dock. Och du måste absolut kunna mörklägga helt. Rullgardiner + draperier samt en budget på 40k klarar du dig dock superlångt på. Kör hårt!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev