Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Prenumeration som inte blev av...

Hej GR. Precis månaderna innan papperstidningen lades ned (eller åtminstone på is) tecknade jag en tvåårsprenumeration. Ni hade en blänkare om det på hemsidan och jag nappade. Jag är trots allt inne och läser varje dag, och tänkte att jag gärna sponsrar med lite slantar. (C:a 260 sek för två år om jag minns rätt). Jag förstår anledningarna till att papperstidningen försvann, accepterar det till fullo och jag läste nästan uteslutande på hemsidan i alla fall. Men vart är mina pengar tillbaka för en produkt jag köpt, och egentligen aldrig fick?

Svar

Hej du, tack för ditt brev. Kontakta ekonomichefen nette.bruun@gamereactor.dk så får du tillbaka varenda öre.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev