Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Rekommendera en budget-TV, please!

  • Insänt av: pollito1995

Hej GR
Söker just att uppgradera till 4k och hdr tv men pga av att man är student så är budgetten väldigt tight. Söker nåt för max 8000kr som ska användas för det mesta för spelande.

Såg denna hos elgiganten för en billig peng och undrar om det är nåt att ha?

https://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/55PUS6162/philips-55-4k-uhd-smart-tv-55pus6162

Kom gärna med andra förslag!
Och tackar för det grymma jobbet ni gör!

Svar

Vi kommer aldrig att rekommendera en TV med 50Hz. Jag säger som jag alltid brukar göra; Spara ihop 3-4 lappar till och köp en riktig skärm istället. Det är lätt värt det.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev