GR STREAMING
Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Fråga ang 50Hz-TV till herr Petter

  • Insänt av: PV4

Jag var men på den tiden när tjock-tv var da shit och 35 tum(90kg) var enormt stort. Min undran över ditt svar att inte rekommendera 50 Hz: jag kommer ihåg att jag på den tiden stod i butik framför 2 likvärdiga apparater, en med 50 och en med 100 Hz (vilket var helt nytt då) och såg ingen skillnad.
Är skillnaden så mycket större nu med ny teknik eller kan det vara så att jag fortfarande inte hör syrsorna ;-)
Tack för bra jobb

Svar

Skillnaden mellan en modern 50 Hz-TV och en med 100 Hz är stor. Den ena flimrar medan den andra inte gör det.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev