Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Slipa knivar, kan Petter svara på detta?

  • Insänt av: JoakimBäck

Frågan är väl främst till Petter Gällande att slipa knivar så har jag en fundering. Hur gör du? Lämnar alltid in eller slipar själv?
Med vad i så fall? Efter min erfarenhet så är knivsliparna för hemmabruk rätt dåliga och på sin höjd "vässar" kniven snarare än att slipa den.

Svar

I kommentarerna till detta har jag svarat på dessa frågor:
https://www.gamereactor.se/blog/Petter/982733/Koksliv+Tuobituo+Wind+Cleaver+%28165+cm%29/

Tack för ditt brev!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev