Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Trailern till filmen om Ted släppt!

  • Insänt av: NHLmaster

Har ni kikat på trailern för Ted - För kärlekens skull? https://www.youtube.com/watch?v=V3kOyN_uSHw Själv är jag lite tveksam. Adam Pålsson sjunger inte så värst bra, tyvärr. :(

Svar

Ser välgjort ut men visst verkar det som om Ted gestaltas lite som ett superweirdo? Vilket kanske inte känns helt rättvist såhär på förhand, eller? Jag vet inte jag. Kan inget om honom, om hans musik eller karriär (förvisso) och är därmed inte särskilt sugen på att se filmen ärligt talat. Men skoj för de som växte upp med hans musik.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev