Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

80-tals tecknad nostalgi som artikel?

  • Insänt av: Peterrrrr

Finns det någon gammal inventarier på redaktionen som kollade på M.A.S.K, Jayce and the Wheeled Warriors, He-Man, Transformers mm? Om så är fallet, vore det inte trevligt med att ni skriver en riktigt fin nostalgi artikel om detta så de unga läsarna får läsa om det vi gamla 70 och 80-talister fick njuta av.

Svar

Jag och Jonas ääääääääääääääääälskade Mask, Transformers, He-Man och Action Force. Vi har ju dock både skrivit och bloggat om dessa serier i omgångar under de senaste tio åren. Tack för ditt brev!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev