Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Life is strange 2 på gång?

  • Insänt av: SeanAvery

Hej!

Jag älskade life is strange och blev glad när det skulle komma en 2a. Nu till frågan. Är before the storm uppföljaren eller bara ett mindre äventyr i väntan på Life is strange 2?

Svar

Hej på dig!

Det är ett extra äventyr att spela i väntan på uppföljaren, som du säger. Life is Strange: Before the Storm är ett mindre prequel-äventyr i samma värld utvecklat av DeckNine som följer Chloe innan händelserna i basspelet. Life is Strange 2, den faktiska uppföljaren, utvecklas av originalstudion Dontnod och väntas släppas någon gång under nästa år!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev