Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Angående Petters tinnitus...

  • Insänt av: daddyboo

Hur mycket hindrar den dig i ditt vardagliga liv, har du eller har du haft sömnsvårigheter pga denna. Har själv precis fått denna hemska åkomma och sitter nu febrilt och letar upp andra i samma sits för att motivera mig själv att kämpa vidare. Tack för en superdtidning som även jag som inte ens är spellintressersd följer slaviskt!

Svar

Hej daddyboo, sorry för att du gått och dragit på dig öronsus. Det är ett helvete att leva med men du (precis som jag) kommer att vänja dig. Kroppen lär sig hur det låter och lär dig att zoona bort suset/pipet på ett mycket effektivt sätt, även om det såklart alltid kommer att finnas där. Jag skriver en blogg om detta nu direkt så kan du kommentera där, så får jag höra hur du mår/tänker - också.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev