Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Behöver jag spela The Evil Within 1?

  • Insänt av: krixxx

Hej redaktionen, Jag är riktigt sugen på The Evil Within 2, däremot har jag inte spelat det första spelet, tror ni att det kan vara till stor fördel att spela igenom det för att få en mer komplett syn på tvåans story?

Svar

Det är alltid trevligare att ha allt klart för sig såklart, men spel utformas aldrig på det viset att det är svårt att komma in i det via uppföljaren (eftersom det då blir svårt att nå nya fans). Du kan med andra ord gott ge dig i kast med tvåan direkt, även om ettan är ett bra spel som du idag brukar kunna fynda billigt.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev