Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Uppdaterad Playstation VR innan jul?

  • Insänt av: steelbeat

Går i tankarna att köpa en Playstation VR till min ps4 pro, och läste att den nuvarande modellen inte stödjer HDR. Sedan läste ja att Sony har precis lanserat en uppdaterad modell som stödjer HDR som heter CUH-ZVR2 och lanseras den 14 oktober i Japan

Min fråga nu vet ni om den kommer släppas här i Sverige innan jul, eller tycker ni att ja skall köpa den första modellen, har läst att många använder sig av en 4K switch som stödjer HDR som gör att man inte måste byta sladd så fort man vill spela HDR spel.

Svar

Vi vet inte om och när den nya modellen släpps, nej. Inte vad jag vet i alla fall. Men hoppas den dundras ut innan jul. Vi återkommer.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev