Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Förslag/önskemål till Gamereactor.se

  • Insänt av: hshah

Hej. Jag skulle vilja att man ska kunna tagga användare när man skriver ett inlägg. Till exempel om jag svarar några inlägg som jag håller med om i kommentarsfältet men inte orkar citera tre stycken massiva inlägg så ska man istället kunna tagga de man svarar, typ @Petter @Jonas @Kim, så kommer de se en notifiering uppe i högra hörnet på samma sätt som när man blir citerad.

Svar

Vi (GR SE) har lobbat för detta nu i fem års tid... Vi får se om det någon gång blir verklighet. Tack för ditt brev!

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev