Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Hur läser jag serier?

  • Insänt av: Nalz

Finns det något smidigt sätt att läsa gamla serietidningar (tex Spindelmannen, Turtles och Batman) via tex digital tjänst, bibliotek etc? Eller är det bara att sluska upp alla sina miljoner och försöka samla alla nummer som givits ut?

Svar

Kul att du intresserar dig för serietidningar. Är du nyfiken på hur du går tillväga kan du använda dig av vår guide.

https://www.gamereactor.se/artiklar/466133/Henric+Kenny+ar+dina+guider+i+serietidningsdjungeln/

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev