Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Kim Jakobsson roligast på Gamereactor?

  • Insänt av: hshah

När Brännan har slutat var upp till resterande att slåss, skrika och gapa om tronen om vem som är roligast. Mäki med sina lakrtitspipor, Petter när han tycker att det mesta är "extremt mediokert". Men verkar det inte som att såhär innan årets slut så är Kim Jakobsson roligast på GR? Det slog mig när jag läste hans bittra inlägg om dessa förbenade Facebook-komiker.

Svar

Jag vet att jag är roligast, men låter dig tycka om Kim för en stund innan du återvänder till min "extreme medelmåttighet". Hööö-höööö! Gonatt!

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev