Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Är det inte dags att renovera hemsidan?

  • Insänt av: Tekken_DoA

Hallå där! Har varit medlem här på Gamereactor sedan 2004, efter ha checkat in på denna sida då och då under årens gång så har man upplevt hemsidans utveckling sen den så kallade "Blåa tiden" så har man under de senaste tiden börjat inse att sidans nuvarande skick känns något daterad rent utseendemässigt och funktionsmässigt. Är det inte dags snart att renovera sidan till en lite mer modern look?

Svar

Det ser lite annorlunda ut idag... Som du säkert vet om du hängt med sedan 2004. Vi finns inte längre i 2-3 länder som arbetar tätt tillsammans, utan i 11 stycken länder - med vilt utspridda redaktioner och mängder av viljor och åsikter. Vilket gör det väldigt tidskrävande och svårt att bygga om en hel site. Men jag har arbetat på en re-design ett tag nu, vi får se om det blir av. Tack för ditt brev!

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev