Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Alla nyheter om superhjältefilmer

  • Insänt av: Pellevictor

Hej

Jag har varit en trogen läsare av Gamereactor i snart 12 år men har på senare tiden lagt märke till att väldigt många nyheter handlar om superhjältefilmer och Star Wars filmer.

Tycker personligen att både superhjältefilmer och Star Wars filmer är väldigt ointressanta och de roliga nyheterna om spel hamnar i skymundan till följd av detta. Jag antar att detta inte är något som kommer ändras och jag får söka mig till en annan sida med spelnyheter, men kan alltid hoppas man har fel.

Finns det inte lika mycket spelnyheter att skriva om som förr, är era artiklar och nyheter om denna typen av filmer väldigt populära eller har ni helt enkelt tröttnat på att fokusera på spel och blivit Moviereactor?

Svar

Hej och tack för ditt brev!

Haha, nej. Vi har inte gått och blivit "Moviereactor" och det finns fortfarande mycket att rapportera om i spelväg. Men vi har bestämt oss för att vidga våra vyer lite och erbjuda något för alla.

Självfallet tar vi dock till oss av din synpunkt på mängden, och har det i åtanke.

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev