Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Angående bredare fokus på siten...

Jag tycker likt de två innan mig att det känns som det blivit lite för lite fokus på just spel än vad det en gång varit, det kanske bara är en känsla, vad vet jag. Gamereactor är för mig den sidan jag vill gå till för att hitta nyheter om spel och så har det varit i många år. Vill jag ha tag i nyheter om film går jag till en annan site.

Förut har det ju varit fine om man lyckats snappa upp en rolig nyhet om någon kommande storfilm. Men nu det senaste har man fått leta efter spelnyheterna bland alla film -och serienyheter och det har tyvärr fått mig att välja andra alternativ före Gamereactor, gällande spel. Samt att det känns som att Nyheter ibland postas utan någon som helst korrekturläsning och man hittar både stavfel och osammanhängande meningar om vartannat.

Med det sagt, älskar jag fortfarande sidan, jag läser ihärdigt redaktionens bloggar och klämmer in en egen blogg lite om vartannat. Jag älskar att varje redaktionsmedlem skriver med så mycket passion att man själv blir inspirerad att testa på vissa saker som det skrivs om (Petter's lasagne bl.a. tummen upp för den).

Men jag tycker att Gamereactor har förlorat sin kärna lite, men det kanske bara är jag och få som tycker detta och isåfall är det som det är!

Svar

"Gamereactor är för mig den sidan jag vill gå till för att hitta nyheter om spel och så har det varit i många år."

Vilket fortfarande såklart går alldeles utmärkt eftersom vi som sagt inte gör färre spelnyheter än tidigare - tvärtom. Vi gör snarare fler. Angående att vi förlorat vår kärna så kunde jag inte hålla med mindre. Tycker snarare att siten känns sådär ultrapersonlig igen, vi är ett tightare redaktionellt team nu än nåååågonsin och spottar ur oss mer redaktionellt kvalitetsmaterial än alla andra nordiska spelsidor. Sen håller jag dock absolut med dig om korrekturbekymren, något som jag avser att stävja hårt under 2018. Det är dock svårt när vi är så få personer på heltid som vi faktiskt är, och ändå kräääämar ur os så pass mycket material som vi gör i en sådan rasande takt som det sker i, då blir det fel ibland. Beklagligt men sant. Men som sagt: Det jobbar vi på. Hela tiden.

Tack för din feedback, den är värdefull för oss.

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev