Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Qled, någon av er som testat dem?

  • Insänt av: niillen

Har ni på redaktionen testat någon av Samsungs Qled tv? Är det intressant till vardagsrummet må tro? Vill gärna höra Petters utlåtande om din uppfattning kring dessa TV-apparater :)

Svar

Samsung Qled är en ultrafinurlig PR-grej för i grunden handlar det om en LED-skärm med små skillnader i hur man ljussätter panelen. Samsung Qled är bra, dock. Jag har en i mitt vardagsrum, hemma och den TV:n är briljant. Men Qled är chanslöst mot Oled, oavsett. Helt chanslöst (men också 35% billigare).

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev