Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Den årliga uppmuntran (något sen)

  • Insänt av: dFaultGamer

Hej!

Börjar nästan bli tradition nu men vill återigen bara skicka en massa uppmuntran om att ni alla på redaktionen gör ett fantastiskt jobb men Gamereactor! Fortfarande inne varje dag och läser nyheter, recensioner, artiklar m.m. Fortsätt göra ett fantastiskt jobb och ha ett grymt bra fortsättning på 2018! :)

Svar

Tack så hjärtligt för uppmuntran och tack för att du läser. 2018 ser ut att bli ett bra år på många sätt och vi hoppas du hänger med oss.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev