Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Tack för tipset om X2HR, Petter!

Tack Petter! Jag lydde ditt råd och införskaffade dessa hörlurar. Sannerligen de skönaste hörlurarna jag någonsin testat och ljudet är fantastiskt! Då jämför jag med mina hörlurar som jag hade innan som kostade typ 200 kr. Så självklart är skillnaden enorm, men min fråga är om jag kan få ut ännu mer ur dom med en DAC och vad är i sådana fall det billigaste jag kan komma undan? Använder dom enbart till min PS4 och PS3.

Med vänlig hälsning,
Samuel

Svar

Grymt köp!

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev