Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Tack Petter för Gamereactor genom åren

  • Insänt av: Nilzonius

Hej Petter!

Även jag har läst GR troget i många år, omkring 15 år tror jag, och jag håller med The Esper i det han skriver. Jag respekterar ditt svar, men ville bara hälsa att det kan nog vara många gamla läsare som är missnöjda utan att skriva ett brev. Jag besöker numera sidan någon gång i veckan jämfört med tidigare när jag varje dag läste allt som kom upp på hemsidan. Jag tror på att ni försöker göra ert bästa, men tycker att det fokus och den humorn som fanns hos de gamla skribenterna helt försvunnit. Vill ändå tacka för allt fantastiskt innehåll i tidningen/sajten. Den gamla artikelserien om minnena från konsolernas generationsskiften var underbar.

Svar

Tack för att du läser!

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev