Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Ljudklåpare, vad tycker ni?

  • Insänt av: hshah

Hej,

Vad tycker ni ljudintresserade om klåparna till mobiltillverkare? Eller tja, man behöver väl inte bli kallad för "intresserad" bara för att man föredrar bra ljud för musiklyssning, det gör nog de flesta.

Det jag syftar på är att 3,5mm-utgången tagits bort och att det nu enbart finns en USB-C-utgång eller att det går att köra ljudet via Bluetooth.

Det här är naurligtvis inget problem, det existerar fungerande lösningar för ljud via både Bluetooth och USB-C, men det finns också ett stort problem. Det är att det inte går att få tag i något värdigt headset med USB-C. Enligt en journalist för The Verge så har han blivit ombedd att tipsa om bra hörlurar med USB-C, men att han inte kan nämna ett enda par som förtjänar en rekommendera, senast testade han Essentials 99-dollarslurar, som var bland de första aktörerna att dumpa ljudutgången:

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/2/8/16990214/essential-usb-c-earphones-hd-review

Fortsatt trevlig söndag, ser fram emot era åsikter :)

Svar

Märkligt, är vad det är. Jag fattar att 3,5mm är en gammal standard men varför plocka bort den helt? Känns kontraproduktivt för det enda som sker är att konsumenterna blir förbannade.

Facebook
TwitterReddit
Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev